Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ


Υλικά

½ κιλό παντζάρια, χωρίς τα φύλλα
¼ κιλού φρέσκα φασόλια
αλάτι
½  φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon
 ¼  κιλού blue cheese, θρυμματισμένο
½ φλιτζάνι καρύδια χονδροκομμένα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και έτοιμα κονσέρβας, για μεγαλύτερη ευκολία.
Τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα φασολάκια, χωρίς να μαλακώσουν πολύ και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα.  
Σε ένα σέηκερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, ελάχιστο αλάτι, ανακινούμε καλά και περιχύνουμε τα παντζάρια με τα φασολάκια.
Γαρνίρουμε με το blue cheese και τα καρύδια και σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου