Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ



Υλικά

¼ κιλού φρέσκα μανιτάρια
1-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

για τη σάλτσα
½  φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι χυμό από λεμόνι
2 κουταλιές μουστάρδα ντιζόν
2 κουταλιές μαγιονέζα
½  κουταλάκι αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα σέηκερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε και τα κτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Την βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες μέτριου πάχους. Σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε τα μισά μανιτάρια και τα σοτάρουμε.
Μόλις πάρουν χρώμα, τα βάζουμε σε ένα πιάτο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα με τα υπόλοιπα.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια ζεστά με τη σάλτσα από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου