Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΜΙΛΦΕΙΓ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ



Υλικά


3 μεγάλα τεμάχια νηστίσιμη σφολιάτα
800 γραμμάρια φράουλες
250 γραμμάρια ζάχαρη
250 γραμμάρια φυτική σαντιγί
1/2 ποτήρι του νερού ούζο
άνθος αραβοσίτου

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες πολύ καλά.
Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το ούζο για 2 ώρες.
Μετά παίρνουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Βάζουμε σε ένα μπολ τις φράουλες μαζί με το άνθος αραβοσίτου και τις ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
Χτυπάμε την φυτική σαντιγί καλά και την βάζουμε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί.
Μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αναμειγνύουμε καλά.
Τέλος φτιάχνουμε το μιλφειγ.
Βάζουμε βάση σφολιάτα κάτω τοποθετούμε την κρέμα φράουλα.
Προσθέτουμε την δεύτερη σφολιάτα από πάνω και συνέχει κρέμα.
Τέλος προσθέτουμε την τρίτη σφολιάτα και την αχνίζουμε από πάνω και προσθέτουμε 1/4 κομμάτι φράουλα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου