Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ



Υλικά

1 ½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 πακετάκια λουκανικάκια κοκτέιλ
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 φακελάκι μαγιά ξερή
αλεύρι όσο πάρει
1 αυγό

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μίξερ το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα λουκανικάκια) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πάρουμε μια μαλακιά και αφράτη ζύμη.
Τυλίγουμε ένα - ένα λουκανικάκι με μια λωρίδα ζύμης και το βάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με μια λαδόκολλα και το αλείφουμε με το αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά περίπου.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου