Υλικά
4
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1
κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους.
3
ντομάτες, ψιλοκομμένες
1
πιπεριά, ψιλοκομμένη
1
κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4
σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2
φύλλα δάφνης
1
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1
κουτ. γλυκού θυμάρι
2
πατάτες, σε κύβους
2
γλυκοπατάτες, σε κύβους
1
φλιτζάνι καλαμπόκι
2
κολοκυθάκια, σε κύβους
2
ροδάκινα, σε κύβους
2
αχλάδια, σε κύβους
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
μια μεγάλη κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το μοσχάρι μέχρι να ροδίσει από
όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα το κρέας και στο ίδιο λάδι
προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και το σκόρδο και τα
μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το θυμάρι, τη δάφνη, το κρασί και
λίγο νερό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 4-5 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε ξανά
το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τις πατάτες και τις γλυκοπατάτες και συνεχίζουμε
το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα φρούτα, αλάτι
και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 10 ακόμη λεπτά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου