Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΣΤΟΥΜΠΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ


Η στούμπα η γκίζα έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, χαρακτηριστική και μοναδική γεύση, αποτελεί την ιδανική λύση για πίτες ή για να συνοδεύσει το γεύμα σας.

Υλικά

1-1/2  κιλό τριμμένο τυρί από φέτα αιγοπρόβεια και μυζήθρα
1 καυτερή πιπεριά, (προαιρετικά)
ρίγανη
θρούμπα κεφαλλονίτικη
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αρκετό ελαιόλαδο, στην συνέχεια δύο στρώσεις τριμμένου τυριού και ρίγανης και ανακατεύουμε καλά.
Αν θέλουμε ρίχνουμε και μια πιπεριά που έχουμε λιώσει πριν στο μούλτι. Προσθέτουμε ρίγανη και θρούμπη και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε γυάλινα βάζα, αφού συμπληρώσουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο  και μετά το φυλάμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου