Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ



Υλικά

½ κιλό μακαρόνια Νο 6
200 γραμμάρια πανσέτα κομμένη σε κύβους
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
3 κόκκινες καυτερές πιπεριές, ψιλοκομμένες
αλάτι
1 φλιτζάνι πεκορίνο, τριμμένο

Εκτέλεση
   
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε τη πανσέτα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου.
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βάζουμε να βράσουν τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.  Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια μας, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε με τριμμένο πεκορίνο από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου