Υλικά
3-4
ροδάκινα
½
φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
2
κουτ. σούπας μέλι
2
κουτ. σούπας βούτυρο
2
κλωναράκια φρέσκο σάψιχο η θυμάρι
¼
κιλού γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε
και κόβουμε τα ροδάκινα σε 6 φέτες.
Σε
ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι και τα βάζουμε σε ένα
αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το σάψιχο .
Ψήνουμε
2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια, στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες ροδάκινου
για 2-3 λεπτά ανακινώντας το τηγάνι 2-3 φορές – δεν ανακατεύουμε για να μην μας
διαλύσουν.
Μεταφέρουμε
τα ροδάκινα σε ένα πυρέξ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200
βαθμούς για 5-6 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν και να πάρουν ένα καφετί χρώμα.
Τα
σερβίρουμε, με τη σάλτσα τους και τα συνοδεύουμε με γιαούρτι.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου