Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ


Υλικά

1 ½ κόκκινη καυτερή πιπεριά
1 ½ πιπεριά Φλωρίνης ψημένη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό φέτα
¼ κιλού γιαούρτι στραγγιστό
3 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
1 ½ κουτ. σούπας ξύδι
πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Λιώνουμε στο μπλέντερ τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε σταδιακά τη φέτα, το γιαούρτι και τα μπαχαρικά και δουλεύουμε το μείγμα στη χαμηλή ταχύτητα προσθέτοντας λίγο-λίγο το ελαιόλαδο, μέχρι τα υλικά μας ομογενοποιηθούν.
Αν η τυροκαυτερή στη γεύση μας βγει πολύ καυτερή προσθέτουμε επιπλέον φέτα και ελαιόλαδο.
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κόκκους ροζ πιπεριού.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου