Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!




Ο Ινδός σεφ Muhammad Karim χρειάζεται να φοράει μάσκα αερίου προκειμένου να προφυλάξει το αναπνευστικό του από τις αναθυμιάσεις που δημιουργεί η καυτερή σάλτσα που έχει δημιουργήσει, αφού είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, τρεις φορές πιο δυνατή και από σπρέι πιπεριού!
Ο 34χρονος σεφ ήθελε να δημιουργήσει την πιο καυτερή σάλτσα στον κόσμο και τα κατάφερε! Έφτιαξε λοιπόν την περίφημη «Atomic Kick Ass Sauce», η οποία καταγράφει 13 εκατομμύρια μονάδες στην κλίμακα θερμότητας Scoville.

Ο φανατικός Karim, σκηνοθέτης και σεφ του εστιατορίου Bindi σε Grantham, Lincolnshire, ακόμη και έχει εκπαιδεύσει προσωπικό πρώτων βοηθειών για τη θεραπεία τυχόν πελάτες που ενδέχεται να υποστεί αρνητικές επιπτώσεις από την ακραία κατανάλωση πρόκληση.
Οι επίδοξοι γευσιγνώστες πρέπει να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους και τις συνέπειες της κατανάλωσης της συγκεκριμένης σάλτσας. Ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι; Μπορεί να προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπο και στο σώμα ή ακόμα και εσωτερική αιμορραγία. Οι πελάτες του εστιατορίου του Karim πρέπει επίσης να φορούν γάντια!
Μόνο 20 άτομα μέχρι τώρα έχουν αποδεχθεί την πρόκληση να φάει 10 μπουτάκια κοτόπουλου σε 15 λεπτά με ένα βραβείο των £100 προσφέρονται για καθεμία επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου