Υλικά
150 γραμμάρια
φράουλες, κομμένες ση μέση
100
γραμμάρια κεράσια
2
ακτινίδια, κομμένα σε κύβους
2
ροδάκινα, κομμένα σε κύβους
250
γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
100
γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2
κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
3
κουτ. σούπας ζάχαρη
½
κουτ. γλυκού τζίντζερ
Εκτέλεση
Σε
ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες τα κεράσια, τα ακτινίδια και τα
ροδάκινα.
Σε
ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη κρέμα γάλακτος, το χυμό πορτοκαλιού,
την ζάχαρη και το τζίντζερ.
Περιχύνουμε
τα φρούτα με την σάλτσα του γιαουρτιού και
Βάζουμε
τη φρουτοσαλάτα στο ψυγείο για μια ώρα πριν τη σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου