Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


Υλικά

150 γραμμάρια φράουλες, κομμένες ση μέση
100 γραμμάρια κεράσια
2 ακτινίδια, κομμένα σε κύβους
2 ροδάκινα, κομμένα σε κύβους 
250 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
3 κουτ. σούπας ζάχαρη
½ κουτ. γλυκού τζίντζερ

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις φράουλες τα κεράσια, τα ακτινίδια και τα ροδάκινα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη κρέμα γάλακτος, το χυμό πορτοκαλιού, την ζάχαρη και το τζίντζερ.
Περιχύνουμε τα φρούτα με την σάλτσα του γιαουρτιού και
Βάζουμε τη φρουτοσαλάτα στο ψυγείο για μια ώρα πριν τη σερβίρουμε.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου