Υλικά
½
κιλό
κανταΐφι
¼
κιλού γραβιέρα
1
κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
καλαμποκέλαιο
για το τηγάνισμα
4
κουτ. σούπας μέλι
χυμό
από 1 λεμόνι
150
γραμ. φιστίκια Aιγίνης, τριμμένα
50
γραμ. φρέσκο βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε
την γραβιέρα σε κύβους και τους περνάμε από ένα μπολάκι με τη πάπρικα.
Τυλίγουμε
τα κυβάκια της γραβιέρας με το κανταΐφι γύρω-γύρω και τα τηγανίζουμε, σε καλαμποκέλαιο
ίσα-ίσα για να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Όταν
είναι έτοιμα τα κανταΐφακια μας κτυπάμε στο multi το μέλι μαζί με το λεμόνι και
τα περιχύνουμε έτσι όπως είναι ζεστά.
Ρίχνουμε
από πάνω τα τριμμένα φιστίκια Αιγίνης, τα ραντίζουμε με το φρέσκο βούτυρο και
σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου