Υλικά
2
φλιτζάνια κιμά σόγιας
2
κρεμμύδια τριμμένα
1
ντομάτα ξεφλουδισμένη και τριμμένη
1
σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
5
κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3
φέτες ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο σε γάλα
3
κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1
λίτρο ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
Βράζουμε
τον κιμά σόγιας σε 1 λίτρο ζωμό λαχανικών για 20 περίπου. Τον σουρώνουμε
και τον πιέζουμε με τα χέρια για να
φύγουν τα νερά του.
Σ'
ένα μπολ ανακατεύουμε το κιμά σόγιας μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, και στη
συνέχεια τα ζυμώνουμε ώσπου να αποκτήσουν ένα αφράτο μείγμα.
Πλάθουμε
σε μπιφτέκια, τα τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό σκεύος αφού πρώτα το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο και
τα ψήνουμε στο γκριλ.
Τα
συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και με μια πικάντικη σάλτσα της αρεσκείας μας.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου