Υλικά
400
γραμ. κολοκυθάκια, στο τρίφτη
½
κιλό ταλιατέλες
200
γραμ. γιαούρτι
4-6
κουτ. σούπας πέστο βασιλικού
αλάτι
φρεσκοτριμμένο
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε
σε ένα σουρωτήρι τα τριμμένα κολοκυθάκια με το αλάτι, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε
για 15 λεπτά, να βγάλουν τα υγρά τους. Στη συνέχεια τα στύβουμε καλά, αλλά όχι
πάρα πολύ δυνατά για να μην τα λιώσουμε.
Βράζουμε
τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτου,
και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε ξανά στην άδεια κατσαρόλα όπου τα βράσαμε,
προσθέτουμε το πέστο και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το
γιαούρτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου