Υλικά
1
κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2
φλιτζάνια ανανά φρέσκο ή σε κονσέρβα
1
φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα, χοντροκοπανισμένα
1
½ φλιτζάνι γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής
κρέμα. Προσθέτουμε τον ανανά σε μικρά κομματάκια και καλά στραγγισμένο από τα
υγρά του.
Γεμίζουμε
ένα βαθύ μπολ και αν θέλουμε γαρνίρουμε την επιφάνεια με κομμάτια από ανανά και
καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Μπορούμε να μοιράσουμε το
μείγμα σε μπολάκια η σε ποτήρια βάζοντας από κάτω τα κομματάκια ανανά μετά τη
κρέμα και να γαρνίρουμε με καβουρδισμένα
αμύγδαλα
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου