Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ



Υλικά

1 κιλό φιλέτο πέρκας (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
1 κρεμμύδι
2 πιπεριές
2 ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τις ντομάτες σε ροδέλες και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα της πέρκας.
Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε πρώτα τις μισές ροδέλες κρεμμυδιού από πάνω τα φιλέτα πέρκας, μετά πιπεριές κρεμμύδια και από πάνω τις ντομάτες. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε πολύ λίγο νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου αφού σκεπάσουμε το πυρέξ μας με αλουμινόχαρτο τα πρώτα 30 λεπτά.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου