Υλικά
1
ψωμί κομμένο σε φέτες
4
κουτ. σούπας βούτυρο μαλακό
1
½ κουτ. γλυκού μπαχαρικά της αρεσκείας σας
4
κουτ. σούπας φρέσκο σάψιχο, ψιλοκομμένο
2
φλιτζάνια μοτσαρέλα, τριμμένη
1
φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
1
- ½ κουτ. γλυκού σκόρδου, σε σκόνη
Εκτέλεση
Κόβουμε
το ψωμί σε φέτες χωρίς να τις ξεχωρίσουμε και το βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο
ταψί αφού πρώτα έχουμε στρώσει μια λαδόκολλα. Απλώνουμε ανάμεσα τους το
βούτυρο. Πασπαλίζουμε ανάμεσα τις φέτες με τα μπαχαρικά και στη συνέχεια με τη
μοτσαρέλα και την παρμεζάνα. Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με τη σκόνη του σκόρδου
και με το ψιλοκομμένο σάψιχο.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 300 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα
τυριά και να αρχίσει να παίρνει ένα καφέ χρώμα.
Σερβίρουμε
το σκορδόψωμο ζεστό.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου