Υλικά
1
κουτ. σούπας ρίγανη
1
κουτ. σούπας θυμάρι
1
κουτ. γλυκού σπόρους κόλιανδρου
1
κουτ. γλυκού ανάμεικτα πιπέρια (μαύρο, κόκκινο,
πράσινο, λευκό)
1
κουτ. γλυκού μαραθόσπορο
1
κουτ. σούπας αλάτι χονδρό
1
κουτ. γλυκού σινάπι μαύρο ή κίτρινο
(σπόροι μουστάρδας)
1
κουτ. γλυκού εστραγκόν
1
κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα (μπούκοβο)
Εκτέλεση
Τα
τρίβουμε σε ηλεκτρικό μύλο μπαχαρικών ή τα κοπανίζουμε σε γουδί. Είναι ιδανικό για ψάρι ή κοτόπουλο αλλά μπορούμε
να το χρησιμοποιήσουμε και σε πολλά άλλα φαγητά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου