Υλικά
6
αυγά
5-6
ντομάτες, ψιλοκομμένες
150
γραμ. φρέσκα μανιτάρια, σε φέτες
100
γραμ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100
γραμ. ρεγγάτο, τριμμένο
1
πιπεριά, ψιλοκομμένη
2
κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε
τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε μαζί με τη πιπεριά.
Σε
ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει, σοτάρουμε τα μανιτάρια, μετά
προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη πιπεριά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι
να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, αλάτι
και πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά και τα αφήνουμε να ψηθούν τα αυγά και να
λειώσουν τα τυριά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου