Υλικά
400
γραμ. γιαούρτι με γεύση μπανάνα
200
γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
2
μπανάνες
250
γραμ. κρέμα γάλακτος
100
γραμ. φιστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση
Χτυπάμε
τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και πολτοποιούμε στο μούλτι τις μπανάνες.
Σε
ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με σύρμα τα γιαούρτια με τις λιωμένες μπανάνες,
προσθέτουμε στη συνέχεια μέρος της συνταγής και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε
απαλά ώστε να ενσωματωθούν τα υλικά.
Βάζουμε
το μείγμα σε ποτήρια και όταν το σερβίρουμε προσθέτουμε σαντιγί και γαρνίρουμε
με χοντροκοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου