Υλικά
½
κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
2
κουτ. σούπας βούτυρο
200
γραμ. τυρί κρέμα
2
σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1
κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο
1
κουτ. σούπας άνηθο φρέσκο, ψιλοκομμένο
½
φλιτζάνι γάλα φρέσκο ή κρέμα γάλακτος
1
φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι με το βούτυρο σοτάρουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια, τα μυρωδικά και στη
συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το τυρί κρέμα, αλάτι και πιπέρι. Όταν δέσει η
σάλτσα προσθέτουμε τη παρμεζάνα και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Συνοδεύουμε
ψητά κρεατικά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου