Υλικά
½
κιλό φύλλο κρούστας σε λωρίδες
για
την γέμιση
2
φιλέτο πέρκας η μπακαλιάρου
½
φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη (προαιρετικά)
2
κουτ. σούπας φρέσκο άνηθο
2
κουτ. σούπας φρέσκο δυόσμο
3
γαρίδες καθαρισμένες
1
αυγό κτυπημένο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε
τα φιλέτα ψαριού και τις γαρίδες.
Σε
ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης και κατόπιν παίρνουμε μια-μια λωρίδα φύλλου την αλείφουμε με ένα
πινέλο λίγο ελαιόλαδο και της βάζουμε στην άκρη μια μικρή κουταλιά από το υλικό
της γέμισης.
Τα
τυλίγουμε σε τριγωνάκια και τα ρίχνουμε
σε καυτό λάδι στο τηγανιού να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου