Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ



Υλικά

1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα
1 κονσέρβα φασόλια άσπρα
1 κονσέρβα καλαμπόκι
2 κονσέρβες τόνο στραγγισμένες
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
7-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 λάιμ ξύσμα και χυμό
¼ κουτ. γλυκού κύμινο
1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τη σαλάτα μας για μισή ώρα στο ψυγείο.
Σερβίρουμε αν θέλουμε με αραβικές πίτες ψημένες.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου