Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ



Υλικά

350 γραμ. κουβερτούρα
2 κουτ. σούπας μέλι
½ φλιτζάνι ταχίνι
2 κουτ. σούπας κακάο
400 γραμ. χαλβά βανίλια
1 φλιτζάνι φουντούκια χοντροκοπανισμένα

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομματάκια τη κουβερτούρα και τη λιώνoυμε σε μπεν μαρί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα, το ταχίνι, το μέλι και το κακάο. Όταν κρυώσει το μείγμα, προσθέτουμε το χαλβά αφού τον έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε ελαφρά.
Απλώνουμε κατά μήκος το μείγμα μας σε μια λαδόκολλα, το τυλίγουμε σε ρολό και το αφήνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σταθεροποιηθεί καλά.
Όταν είναι να σερβίρουμε το κόβουμε σε στρογγυλές φέτες αφού το έχουμε γαρνίρει πριν με  φουντούκια και τριμμένο χαλβά.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου