Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΕΛΕΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗ (ΦΟΥΣΤΟΡΟΝ η ΦΟΥΣΤΡΟΝ)






Υλικά

8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2-3 κουτ. σούπας καλαμποκάλευρο
4 αυγά
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν. Στη συνέχεια τα στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν όλα τους τα υγρά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα πασπαλίσουμε με το αλεύρι.
Κτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα αδειάζουμε πάνω στα κρεμμυδάκια.
Όταν η ομελέτα μας ροδίσει από την μια πλευρά τη γυρίζουμε και από την άλλη.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου