Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ



Υλικά

1 μπαγκέτα
200 γραμ. προσούτο
150 γραμ. μοτσαρέλα
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λάιμ
2 κουτ. γλυκού άνηθο, ψιλοκομμένο
φυλλαράκια ρόκα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μοτσαρέλα, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λάιμ και τον άνηθο.
Κόβουμε την μπαγκέτα σε πλάγιες φέτες και τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου και από τις δύο πλευρές.
Απλώνουμε το μείγμα τυριού σε κάθε μπαγκέτα και από πάνω τις φέτες προσούτο και τα φυλλαράκια ρόκας και σερβίρουμε.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου