Υλικά
300
γραμμάρια λευκή σοκολάτα
6
αυγά
1
φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
150
γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε
ένα μεταλλικό μπολ βάζουμε τη κουβερτούρα και στη συνέχεια σε μια κατσαρόλα με
νερό και τη λιώνουμε σε μπαιν-μαρί.
Σε
ένα μπολ κτυπάμε χωριστά τα ασπράδια μέχρι να μας δώσουν μια αφράτη μαρέγκα.
Αναμειγνύουμε
τους κρόκους των αυγών με την κουβερτούρα, όταν λιώσει. Προσθέτουμε τη μαρέγκα
και ανακατεύουμε μαλακά από κάτω προς τα πάνω.
Προσθέτουμε
την κρέμα γάλακτος για να γίνει πιο αφράτη η μους.
Σερβίρουμε
σε ποτήρια του ουίσκι η σε μπολάκια και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Γαρνίρουμε
με σαντιγί και φιστίκια Αιγίνης, χοντροκοπανισμένα.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου