Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ


Υλικά

3-4 φιλέτα χοιρινά, σε φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας μουστάρδα
3 κουτ. σούπας βούτυρο
½ φλιτζάνι  κονιάκ
½ φλιτζάνι  ζωμό λαχανικών
1 κουτ. σούπας κέτσαπ
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι με το βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Αλείφουμε με μουστάρδα και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι τα φιλέτα. Βγάζουμε το κρεμμύδι με την τρυπητή κουτάλα από το τηγάνι και βάζουμε τα φιλετάκια να σοταριστούν και από τις δυο πλευρές.
Τα σβήνουμε με το κονιάκ και ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, τη κέτσαπ και τα αφήνουμε να βράσουν. Λίγο πριν ετοιμαστούν ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τα κρεμμύδια και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι η πουρέ πατάτας.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου