Υλικά
1
φύλλο σφολιάτας
3
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3-4
μελιτζάνες τσακώνικες, σε κυβάκια
1
κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
¼
κιλού ντοματίνια, σε ροδέλες
1
½ φλιτζάνι φέτα, τριμμένη
1
½ φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
½
κουτ. γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο σοτάρουμε το
κρεμμύδι και τις μελιτζάνες για 10 λεπτά περίπου. Αλατίζετε και πιπερώνετε.
Σε
μια ταρτιέρα απλώνουμε τη σφολιάτα,
πιέζοντας τις άκρες λίγο με τα δάχτυλά σας για να καλύψουμε και τα πλαϊνά της
και την τρυπάμε με ένα πιρούνι τρυπάτε τη σφολιάτα σε διάφορα σημεία. Απλώνουμε
το μείγμα από το τηγάνι ομοιόμορφα προσθέτουμε τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και
από πάνω στρώνουμε τα ντομαντίνια και πασπαλίζουμε με τη φέτα και τη
κεφαλογραβιέρα.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 - 30 λεπτά περίπου, ή μέχρι η
σφολιάτα ροδίσει ελαφρά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου