Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ



Υλικά

½  κιλό αλεύρι
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
1 φλιτζάνι φέτα η ανθότυρο, λιωμένα με πιρούνι
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κουτ. σούπας βούτυρο
1 ½ φλιτζάνι νερό
½ φλιτζάνι γάλα
½ κουτ. γλυκού αλάτι (προαιρετικά)
1 κουτ. γλυκού ρίγανη 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε βούτυρο το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι και στο κέντρο ανοίγουμε μια λακκούβα και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το βούτυρο, το ανθότυρο, τη κεφαλογραβιέρα, τη ρίγανη και το νερό.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει έτοιμη η ζύμη και πλάθουμε το ψωμί μας.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου