2
πιπεριές κόκκινες, σε λεπτές φέτες
1
πιπεριά πράσινη, σε λεπτές φέτες
1
πιπεριά πράσινη, σε λεπτές φέτες
3
κρεμμύδια, σε ροδέλες
150
γραμ. φέτα, τριμμένη (προαιρετικά)
1
ντομάτα, ξεφλουδισμένη σε κυβάκια
½
φλιτζάνι κάππαρη
ελαιόλαδο
2
σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1
κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάµικο
Λίγο
πιπέρι καγιέν
Αλάτι
½
φλιτζάνι δυόσμο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κρεμμύδια κα το σκόρδο για 3
λεπτά και στη συνέχεια τηγανίζουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν αρκετά και
μετά τις σβήνουμε με το ξύδι.
Μεταφέρουμε
το υλικό από το τηγάνι - αφού έχει κρυώσει - σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε
τη ντομάτα, το πιπέρι καγιέν, το αλάτι, τη τριμμένη φέτα, τη κάππαρη, το
ψιλοκομμένο δυόσμο και ανακατεύουμε ελαφρά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου