Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ



Υλικά

2 πιπεριές κόκκινες, σε λεπτές φέτες
1 πιπεριά πράσινη, σε λεπτές φέτες
1 πιπεριά πράσινη, σε λεπτές φέτες
3 κρεμμύδια, σε ροδέλες
150 γραμ. φέτα, τριμμένη (προαιρετικά)
1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη σε κυβάκια
½ φλιτζάνι κάππαρη   
ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάµικο
Λίγο πιπέρι καγιέν
Αλάτι
½ φλιτζάνι δυόσμο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κρεμμύδια κα το σκόρδο για 3 λεπτά και στη συνέχεια τηγανίζουμε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν αρκετά και μετά τις σβήνουμε με το ξύδι.
Μεταφέρουμε το υλικό από το τηγάνι - αφού έχει κρυώσει - σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τη ντομάτα, το πιπέρι καγιέν, το αλάτι, τη τριμμένη φέτα, τη κάππαρη, το ψιλοκομμένο δυόσμο και ανακατεύουμε ελαφρά.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου