2
μήλα τριμμένα
½
φλιτζάνι χυμό ντομάτας
½
φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1
κουταλιά πελτέ
1
κρεμμύδι τριμμένο
1
κουτ. σούπας ξύδι
1
ξυλάκι κανέλα
Ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
αλεύρι
Εκτέλεση
Σε
ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για λίγα λεπτά.
Στη
συνέχεια προσθέτουμε τα τριμμένα μήλα, τον χυμό πορτοκαλιού, το χυμό ντομάτας
με τον πελτέ, το ξύδι, τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει .
Δένουμε
τη σάλτσα με αλεύρι, λιώνοντας πρώτα το αλεύρι σε ζεστό νερό, το ρίχνουμε στη
σάλτσα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου