200γραμ.
φρέσκο σπανάκι
½ ματσάκι ρόκα
150
γραμ. χαλούμι κομμένο σε κύβους
½
φλιτζάνι καρύδια, σε κομματάκια
2
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλεύρι
2
κουτ. σούπας σουσάμι
Για
τη σάλτσα
2
½ κουτ. σούπας μουστάρδα
2
½ κουτ. σούπας μπαλσάμικο
3
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1
κουτ. σούπας μέλι
αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε
πολύ καλά το σπανάκι, αφαιρούμε τα κοτσάνια και το κόβουμε σε κομμάτια. Πλένουμε και καθαρίζουμε τη ρόκα και την κόβουμε και
αυτή σε κομμάτια.
Σε
ένα σέηκερ ρίχνουμε τα υλικά της σάλτσας και τα κτυπάμε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αλευρώνουμε
το χαλούμι και το ψήνουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει.
Σε
μια σαλατιέρα βάζουμε το σπανάκι, τη ρόκα, τα καρύδια και το σουσάμι, τα
περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε από πάνω τους κύβους του χαλουμιού και
σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου