Υλικά
1
μέτριο λάχανο
2
λουκάνικα χωριάτικα, σε φέτες
2
μεγάλα καρότα, στο τρίφτη
1
ντομάτα ψιλοκομμένη
1
κρεμμύδι, σε ροδέλες
1
πράσο, σε ροδέλες
ελαιόλαδο
μπούκοβο
σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε
το λάχανο σε χοντρά κομμάτια αφαιρώντας τα εξωτερικά φύλλα και το χοντρό μέρος
(κοτσάνι).
Σε
ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο και στη συνέχεια το
βγάζουμε στη άκρη. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το
κρεμμύδι και το πράσο και στη συνέχεια ρίχνουμε το λάχανο, τα καρότα, την
ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, το μπούκοβο και λίγο νερό.
Τα
αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Ρίχνουμε τότε τα λουκάνικα
και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το φαγητό 2-3 λεπτά να μαγειρευτεί για να ενωθούν οι
γεύσεις και μετά το βγάζουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε
με φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου