Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ




Υλικά

1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση σπανάκι (φρέσκα κατά προτίμηση)
½ κιλό φρέσκα μανιτάρια, σε φέτες
2 κουτ. σούπας βούτυρο
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
½ φλιτζάνι ροκφόρ, θρυμματισμένο
φρεσκοτριμμένο  πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους, προσθέτουμε το βούτυρο και το ροκφόρ και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε και τη παρμεζάνα και μαγειρεύουμε λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε τα φρέσκα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.  Εάν τα τορτελίνια είναι φρέσκα τα βράζουμε για 2-3 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρεσκοκομμένο μαϊντανό από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου