Μια
συνταγή από την Ινδονησιακή κουζίνα.
Υλικά
¼
κιλού συκωτάκια κοτόπουλου
2-3
ντομάτες, ψιλοκομμένες
3
κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2
πιπεριές, ψιλοκομμένες
3
σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2
κουτ. σούπας φυστικέλαιο η ελαιόλαδο
1
κουτ. γλυκού αλάτι
1
κουτ. γλυκού πιπέρι
1
κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Σε
ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και τα κρεμμύδια και μόλις
πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τα συκωτάκια, τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, πιπέρι
και το μοσχοκάρυδο και τα τηγανίζουμε όλα μαζί.
Σερβίρουμε
με λευκό ρύζι Ινδονησίας (χωρίς αλάτι ή βούτυρο)
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου