Υλικά
8
μεγάλες πιπεριές κέρατο
1
½ πράσινη καυτερή πιπεριά
300
γραμμάρια φέτα
150
γραμμάρια γραβιέρα, τριμμένη
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
200
γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
1
κουτ. σούπας ξύδι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε
και σκουπίζουμε καλά τις πιπεριές. Αφαιρούμε τα κοτσάνια, κόβουμε τα καπάκια η τις χαράζουμε με προσοχή απο τη μια πλευρά και
καθαρίζουμε το εσωτερικό από τους σπόρους, προσέχοντας να μην τις χαλάσουμε.
Τις ξεπλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε τις πιπεριές κέρατο σε
ένα ταψί και τις ψήνουμε για 5 λεπτά στο γκριλ του φούρνου.
Πλένουμε
τις καυτερές πιπερίτσες, αφαιρούμε το κοτσάνι και τους σπόρους από το εσωτερικό
τους. Λιώνουμε στο μπλέντερ τις καυτερές πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε
σταδιακά τη φέτα, τη γραβιέρα, το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά.
Γεμίζουμε
τις πιπεριές με τη τυροκαυτερή, τις κλείνουμε με το καπάκι τους και ψήνουμε για
ακόμα 5 λεπτά στο γκριλ, μέχρι οι πιπεριές να ροδίσουν.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου