Υλικά
½
κιλό κρέμα γάλακτος
2-3
κουτ. σούπας μέλι
3
γιαούρτια στραγγιστά
ξύσμα
από 2 λεμόνια
6-7
μπισκότα ολικής άλεσης
λικέρ
η χυμό ροδιού για τα μπισκότα
σπόρους
ροδιού για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ κτυπάμε καλά τη κρέμα γάλακτος με το μέλι μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί.
Ρίχνουμε
μέσα το ξύσμα λεμονιού και τα γιαούρτια ένα-ένα και ανακατεύουμε απαλά με
κουτάλι μέχρι να ενσωματωθούν στην σαντιγί.
Βάζουμε
σε ατομικά μπολάκια ή σε ποτήρια με πόδι από ένα μπισκότο θρυμματισμένο με το
χέρι σε μικρά κομματάκια, το ραντίζουμε με το λικέρ η χυμό ροδιού και βάζουμε
μια καλή ποσότητα της κρέμας από πάνω.
Βάζουμε
τα μπολάκια στο ψυγείο για αρκετή ώρα να παγώσει και λίγο πριν σερβίρουμε
βάζουμε από πάνω σιρόπι ροδιού και μερικά σπόρια ρόδιού ή ότι άλλο που μας
αρέσει.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου