Υλικά
για
τη βάση
2
πακέτα μπισκότα μιράντα
1
φλιτζάνι γάλα
για
την κρέμα
2
φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια
1
½ λίτρο γάλα
1
½ φλιτζάνι ζάχαρη
για
το γαρνίρισμα
1
φακελάκι ζελέ φράουλα
½
κιλό φράουλες
Εκτέλεση
Παίρνουμε
ένα πυρέξ παραλληλόγραμμο και καλύπτουμε
το πάτο με μπισκότα που προηγουμένως τα έχουμε βουτήξει ελαφρώς στο γάλα.
Ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φακελάκι. Μόλις η
κρέμα είναι έτοιμη, κατεβάζουμε από τη φωτιά, τη ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα,
τη στρώνουμε απαλά με μια σπάτουλα, την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και τη βάζουμε
στο ψυγείο να παγώσει.
Καθαρίζουμε
από το κοτσανάκι τις φράουλες, τις πλένουμε, τις κόβουμε στη μέση και τις
αφήνουμε να στραγγίξουν. Αφού η κρέμα μας έχει παγώσει φτιάχνουμε το ζελέ
φράουλα, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φακελάκι.
Τοποθετούμε
πάνω από την κρέμα τις φράουλες και στη συνέχεια αδειάζουμε από πάνω το ζελέ.
Βάζουμε ξανά το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει καλά και μετά σερβίρουμε.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου