Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ




Υλικά

2 κόκκινα μήλα
1 πράσινο μήλο
3 μπανάνες
2 αχλάδια
2 ακτινίδια
1  φλιτζάνι κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσι
1 φλιτζάνι φράουλες ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι χυμό ανανά (κονσέρβα)
1 φλιτζάνι καρύδια και φουντούκια ψιλοκομμένα
4 κουτ. σούπας λικέρ Grand Marnier (προαιρετικά)
Κανέλλα
Σαντιγί η γιαούρτι στραγγιστό (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Πλύνουμε, στραγγίζουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα.
Κόβουμε τα φρούτα σε κυβάκια, τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε.
τον χυμό της κονσέρβας ανανά. Προσθέτουμε τα καρύδια, τα φουντούκια και το λικέρ και ανακατεύουμε απαλά. Την αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο.
Σερβίρουμε τη φρουτοσαλάτα κρύα, με σαντιγί η γιαούρτι από πάνω, προσθέτοντας λίγη κανέλλα.
Μπορείτε να προσθέσετε άλλα φρούτα της επιλογής σας.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου