Υλικά
500
γρ. φαρίνα
2
1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
250
γρ. γιαούρτι στραγγιστό
ξύσμα
από 1/2 πορτοκάλι
χυμό
από 1/2 πορτοκάλι
4
αυγά
2
βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάτε
το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Ρίχνετε
ένα-ένα τα αυγά, τις βανίλιες, το ξύσμα και το χυμό.
Στη
συνέχεια λίγο-λίγο το αλεύρι και ενδιάμεσα το γιαούρτι.
Ρίχνετε
το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για
1 ώρα και 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου