Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΕΥΚΟΛΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ




Υλικά

500 γρ. ‏φαρίνα
2 1/2 φλιτζ. τσαγιού ‏ζάχαρη
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού ‏βούτυρο
250 γρ. ‏γιαούρτι στραγγιστό
‏ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
‏χυμό από 1/2 πορτοκάλι
4 ‏αυγά
2 ‏βανίλιες

Εκτέλεση

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά, τις βανίλιες, το ξύσμα και το χυμό.
Στη συνέχεια λίγο-λίγο το αλεύρι και ενδιάμεσα το γιαούρτι.
Ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου