Υλικά
2
½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1
½ φλιτζάνι ζάχαρη
4
αυγά
1
φλιτζάνι ηλιέλαιο
1
βανίλια
2
κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1
½ φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα
από ένα πορτοκάλι
ζάχαρη
άχνη για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε
όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε με μια κουτάλα η με το
σύρμα μέχρι να πάρουμε ένα ομογενοποιημένο μίγμα.
Λαδώνουμε
μια φόρμα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε
το φούρνο στους 180 βαθμούς για 45-50 λεπτά περίπου.
Αφού
κρυώσει το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου