Υλικά
7-8
κολοκύθια μεγάλα
3
αυγά
½
φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
1
ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο
αλάτι
1
½ φλιτζάνι φέτα τριμμένη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Τρίβουμε
τα κολοκύθια στις χοντρές τρύπες του τρίφτη και στη
τα
πιέζουμε στις χούφτες των χεριών μας ώστε να φύγουν τα πολλά νερά και για να μη
νερουλιάσει το μείγμα στο ψήσιμο.
Τα
ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε με ένα κουτάλι το μείγμα στο
τηγάνι με ελαιόλαδο και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Μπορούμε
να βάλουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι η σε μια ταρτιέρα και να το ψήσουμε στο φούρνο στους 180
βαθμούς για 1- 1 ½ ώρα μέχρι να ψηθεί.
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου