Υλικά
1
κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1
καρότο (κομμένο σε ροδέλες)
2
κοκκινόψαρα (κομμένα στη μέση, καθαρισμένα,αλατισμένα με λίγο αλατάκι απο την
προηγούμενη μέρα)
3
πατάτες (κομμένες σε κύβους)
1
ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
χυμός
απο 1 λεμόνι
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε
μια κατσαρόλα βάζουμε ολα τα λαχανικά μας και τα βράζουμε με λίγο νερό για 10
λεπτά.
Ρίχνουμε
το ψάρι. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά μας. Χτυπάμε το
ελαιόλαδο το αλάτι-πιπέρι και το χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Το αφήνουμε στην φωτιά για μισή ώρα περίπου και είναι έτοιμο!
Καλή
Όρεξη! :)
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου