Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΡΗΝΑΣ




Μια κλασσική συνταγή για κέικ με αρώματα μνήμης και νοσταλγίας με τα παιδικά μας χρόνια αλλά προπάντων κάτι που μας θυμίζει τη μάνα μας!!

Υλικά

1 Βιτάμ (250 γραμ.)
2 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αυγά
2 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 βανίλια
200 γραμ. γιαούρτι
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας για το τέλος το γιαούρτι και μετά το αλεύρι κοσκινισμένο. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου