Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ


Υλικά

½ κιλό μακαρόνια Νο 6
1 φλιτζάνι πεκορίνο, τριμμένο
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
ελαιόλαδο
2 κουτ. γλυκού πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε αφού κρατήσουμε 1 ½ φλιτζάνι από το νερό τους.
Τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα, στην οποία έχουμε προσθέσει ελαιόλαδο το νερό από τα ζυμαρικά, τα τυριά και το πιπέρι.   Γυρίζουμε τα ζυμαρικά χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, μέχρι το τυρί έχει λιώσει και έχει διαμορφωθεί σε κρέμα μαζί με το ζωμό των ζυμαρικών.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου