Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΤΟ «CORFU BEER FESTIVAL» ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΣΜΟΣ!


Με χαρά ανακοινώνεται ότι οι ημερομηνίες όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο πενθήμερο «Corfu Beer Festival» φέτος θα είναι από Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Το «Corfu Beer Festival» είναι πλέον ένα φεστιβάλ Θεσμός, το οποίο παρέχει την αποκλειστική ευκαιρία να δικτυωθούν, να διασκεδάσουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους διαφορετικοί πολιτισμοί, μέσα από την μπύρα, την γαστρονομία, τον χορό και τα τραγούδια.
Αυτή τη χρονιά η Κέρκυρα συναντά την Ιταλία σε μια γιορτή 5 ημερών επιδεικνύοντας η μια χώρα στην άλλη τις παραδόσεις της και την κουλτούρα της. Με την Ιταλία έχουμε αρκετά κοινά σαν χώρες. Φέτος θα μπορέσουμε να τα μοιραστούμε σε μια τεράστια γιορτή, σε μια γιορτή γαστρονομίας, πολιτισμού, κουλτούρας και τεχνογνωσίας! Δοκιμάζοντας γεύσεις, τραγουδώντας, διασκεδάζοντας!

Το φεστιβάλ υπόσχεται μοναδικές στιγμές, συναισθήματα εικόνες αλλά και γεύσεις. Κάθε βράδυ θα υπάρχουν εξαιρετικά ψυχαγωγικά συγκροτήματα, καθώς επίσης ελληνική και ιταλική μουσική. Κατά τη διάρκεια των ημερών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τοπικά σεμινάρια και επιδείξεις των παραδόσεων των δύο πολιτισμών, ενώ θα μπορέσουν για ακόμη μια χρονιά να δοκιμάσουν μοναδικές μπύρες παραγόμενες για αυτό το σκοπό αλλά και τοπικά εδέσματα τόσο από την Κέρκυρα όσο και από την Ιταλία.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον Αρίλλα στη βορειοδυτική ακτή της Κέρκυρας απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιϊας.

Τα τελευταία 50 χρόνια αυτό το παραδοσιακό χωριό έχει εξελιχθεί σιγά-σιγά σε ένα εξαιρετικό τουριστικό θέρετρο με ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον χαρακτήρα του χωριού όπου οι επισκέπτες δεν αισθάνονται ως τουρίστες, αλλά ως εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2013, όπου η Κέρκυρα συναντήθηκε με την Βαυαρία στο φεστιβάλ «Corfu meets Bavaria», ενώ το 2104 συναντήθηκε με την Μεγάλη Βρετανία στο «Corfu meets UK». Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους αναγνώστες να συμμετάσχουν μαζί μας στον Αρίλλα φέτος στο «Corfu Beer Festival» σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο θεαματικές γιορτές στο νησί.

Να είστε όλοι εκεί!
Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επίσης στοwww.corfubeerfestival.org και στη σελίδα του φεστιβάλ στο FACEBOOK www.facebook.com/corfubeerfestival.

Για να μάθετε περισσότερα, ή για να απευθυνθείτε για χορηγία, επικοινωνήστε στο corfubeerfestival@gmail.com ή 6976894095.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου