Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ




Υλικά

1 λάχανο άσπρο μικρό
3 ραπανάκια
4 καρότα
σέλινο
6 αγγουράκια τουρσί
1 ½  κούπα του τσαγιού μαγιονέζα
1 κουταλιά κέτσαπ
ξύδι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα λαχανικά. Καθαρίζουμε τα καρότα, τα ραπανάκια και το λάχανο. Στην συνέχεια τρίβουμε τα καρότα, τα ραπανάκια, τα αγγουράκια και το λάχανο και κόβουμε τα φύλλα από το σέλινο σε κομματάκια.
Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα σε σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα, με την κέτσαπ, προσθέτουμε τα λαχανικά μας και βάζουμε και το ξύδι.
Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες, ώστε να δέσουν οι γεύσεις.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία σαλάτα ευχαριστώ 🙏 τηνν εφτιαξα σήμερα σκέτη νοστιμιά 😋😋😋😃😊😊😊👍👏👏👏❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή