Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΡΙΓΑΝΑΔΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΕΝΤΖΑ



Πεντανόστιμη  ριγανάδα  με  παραδοσιακή  Κεφαλλονίτικη πρέντζα..... και μυρωδάτη ρίγανη από τον Αίνο!!!

Υλικά

4-5 φέτες ζυμωτό ψωμί τουλάχιστον 2 ημερών (χωριάτικο)
νερό
ξύδι
αλάτι
2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
Κεφαλονίτικη πρέντζα
ρίγανη
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βρέχουμε με λίγο νεράκι  το ψωμί μας, το ραντίζουμε με λίγο ξύδι, λαδάκι και απλώνουμε στη συνέχεια την τριμμένη ντομάτα.
Αλατίζουμε ελαφρώς, βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού την κεφαλλονίτικη πρέντζα και πασπαλίζουμε με την μυρωδάτη ρίγανη από τον Αίνο !!!

Η πρέντζα είναι από τα τρίμματα της φέτας του βαρελιού που έχουν αναμιχθεί με ελαιόλαδο και θυμάρι).
Ένα υγιεινό κολατσιό αλλά και για τα απογεύματα του καλοκαιριού σας !!!
Εκτός από την παραδοσιακή πρέντζα μπορούμε να βάλουμε και την αγαπημένη Κεφαλονίτικη φέτα !!!


ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου