Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ


Υλικά

1 φλιτζάνι κρέμα καρύδας
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
½  κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό και αφήνουμε να 5 λεπτά και στη συνέχεια τη βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για ½ λεπτό μέχρι να διαλυθεί. Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε τη κρέμα και το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και τα ανακατεύουμε
Ρίχνουμε τη ζελατίνη μέσα στο μπολ με τη κρέμα και το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε καλά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Για να ξεφορμάρουμε τοποθετηθούμε τα μπολάκια σε ζεστό νερό και μετά αναποδογυρίζουμε σε πιάτο που θα σερβίρουμε γαρνίροντας από πάνω με γλυκό του κουταλιού σταφύλι.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου